Bank met leuning

€ 264,00
Op onze houten bank met rugleuning kunt u makkelijk aanschuiven en toch lekker achterover leunen. De bank is ideaal om te combineren met één van onze houten tuintafels.

Op onze houten bank met rugleuning kunt u makkelijk aanschuiven en toch lekker achterover leunen. De bank is ideaal om te combineren met één van onze houten tuintafels. U kunt de bank echter ook los in uw tuin of op het terras zetten met een paar leuke kussentjes of een kleed. De bank wordt handgemaakt van Douglas hout in onze eigen werkplaats. Douglas hout is sterk en heeft een lange levensduur. Het heeft nauwelijks onderhoud nodig, dus u heeft er geen omkijken naar.

De vaste lengte van de bank met leuningen is 1,60 meter. U kunt echter in bovenstaand dropdownmenu ook kiezen voor een andere lengte. De lengte gaat tot maar liefst 4 meter, perfect voor een groot gezin of als u vaak visite heeft. Hier geeft u ook aan of u de bank wilt laten afwerken met verstek. Hier zitten extra kosten aan verbonden, maar het geeft de bank dan ook een mooie en chique uitstraling.

Zodra u uw bestelling heeft gedaan via onze webshop nemen wij binnen 24 uur contact met u op. Samen met u plannen we dan binnen 2 weken een geschikte datum in om uw tuinbank compleet bij u af te leveren.

Is de maat niet naar uw wens? Geen probleem. Geef via het contact formulier uw gewenste maat door en wij sturen u zo snel mogelijk een offerte toe. Bellen mag natuurlijk ook.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bank met leuning

twitterfacebook

WhatsApp Chat WhatsApp Chat