Banken en Stoelen

Een tuintafel is pas af als er een paar mooie stoelen bij staan. Van Mourik Tuintafels maakt zowel houten stoelen, alsook houten banken. Zo maken wij bijvoorbeeld grote banken met stevige rug- en armleuningen om heerlijk samen op te zitten in de zomer. Wij maken echter ook kleine bankjes zonder leuningen die perfect passen bij de tuintafel. Het is namelijk helemaal van deze tijd om een tafel te combineren met aan de ene kant een bankje en aan de andere kant een paar stoelen.
Onze banken en stoelen zijn gemaakt van onderhoudsvrij Douglas hout. Deze houtsoort kan tegen een stootje en heeft een lange levensduur. In ons webshopassortiment vindt u de meest populaire banken en stoelen, gemaakt in de meest gangbare maten. Wilt u echter compleet iets anders? Wij leveren ook maatwerk.

Service

Als u een bank of stoel op maat wil laten maken kunt u uw verzoek sturen naar [email protected]. Wij nemen uw wensen en ideeën door en antwoorden u binnen enkele dagen met een voorstel, inclusief prijsopgave. Vervolgens gaan we voor u aan de slag. Wij leveren binnen twee weken, met uitzondering van het hoogseizoen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

twitterfacebook

WhatsApp Chat WhatsApp Chat