Bank zonder leuning

€ 229,00
De tuinbank zonder leuning is gemaakt van onderhoudsvrij Douglas hout. Van Mourik werkt met deze houtsoort, omdat deze naast onderhoudsvrij ook duurzaam en sterk is.

Van Mourik Tuintafels maakt naast tuintafels ook houten banken en stoelen voor in uw tuin. Erg populair is de bank zonder leuningen. Een bank zonder leuningen is basic en staat daarom overal leuk in de tuin: aan de tuintafel, tegen de muur, middenin de tuin of voor het huis. Iedereen kan makkelijk aanschuiven, ideaal als u kinderen heeft!

De tuinbank zonder leuning is gemaakt van onderhoudsvrij Douglas hout. Van Mourik werkt met deze houtsoort, omdat deze naast onderhoudsvrij duurzaam en sterk is. De tuinbank zonder leuningen wordt standaard geleverd met een lengte van 1,60 meter. Wij maken tuinmeubelen op maat, dus u kunt uiteraard kiezen voor een ander formaat. De lengte loopt op tot 4 meter. De meeste gangbare maten vindt u in bovenstaand dropdownmenu. Hier kunt u tevens aangeven of u de bank wel of niet wilt laten afwerken in verstek. Verstek geeft de bank een chique uitstraling.

Na uw bestelling nemen wij binnen 24 uur contact met u op. U kunt vervolgens binnen 2 weken genieten van uw tuinbank welke compleet bij u wordt afgeleverd.

Is de maat niet naar uw wens? Geen probleem. Geef via het contact formulier uw gewenste maat door en wij sturen u zo snel mogelijk een offerte toe. Bellen mag natuurlijk ook.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bank zonder leuning

twitterfacebook

WhatsApp Chat WhatsApp Chat