Tuinkast

€ 518,00
Onze tuinkasten worden handgemaakt in onze werkplaats in Balkbrug. Wij leveren onze tuinkasten echter in heel Nederland af.

Bent u op zoek naar een mooie, duurzame tuinkast van hoogwaardig hout? Dan bent u aan het juiste adres bij Van Mourik. Wij maken verschillende soorten tuinkasten van Douglas hout. Deze houtsoort gaat jaren mee en heeft geen onderhoud nodig. Het ideale materiaal voor tuinmeubels dus.

Een populair model is onze open tuinkast. Perfect om sfeervolle accessoires, bloemen en planten in uit te stallen. De kast heeft een formaat van 1.60 x 0.80 x 0.24 meter en heeft vier planken.

Onze tuinkasten worden handgemaakt in onze werkplaats in Balkbrug. Wij leveren onze tuinmeubels echter in heel Nederland af. Na bestelling nemen we contact met u op om een afleverafspraak in te plannen. De levertijd is 1 tot 2 weken. U krijgt de kast volledig in elkaar afgeleverd.

Is de maat niet naar uw wens? Geen probleem. Geef via het contact formulier uw gewenste maat door en wij sturen u zo snel mogelijk een offerte toe. Bellen mag natuurlijk ook.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Tuinkast

twitterfacebook

WhatsApp Chat WhatsApp Chat