Tuintafel Amsterdam 3.00 meter

€ 807,00
De tuintafel Amsterdam biedt dankzij de lengte van 3 meter plaats voor 8 personen. De tuintafel Amsterdam is perfect voor een groot gezin maar ook ideaal voor een etentje in de tuin met vrienden.

De tuintafel Amsterdam biedt dankzij de lengte van 3 meter plaats voor 8 personen. Perfect voor een groot gezin, maar ook ideaal voor een etentje in de tuin met vrienden. De lengte van 3 meter staat vast, maar u kunt zelf kiezen welke breedte u wilt.

Alle keuzeopties ziet u hierboven in het dropdownmenu. Hier kunt u naast de afmeting aangeven wat voor onderstel u wilt, wat voor soort afwerking u wilt en of u een passende bank wilt bijbestellen. De bijpassende bank kunt u bestellen met of zonder leuning. Heeft u een keuze kunnen maken? Dan plaatst u makkelijk en veilig uw bestelling bij Van Mourik Tuintafels.

U kunt er voor kiezen uw bestelling te laten bezorgen. De kosten hiervoor zijn €50,-. Nadat uw bestelling is geplaatst nemen wij contact met u op om een afspraak te maken. Hierbij bespreken we of de bestelling in zijn geheel of als bouwpakket geleverd moet worden. In het laatste geval word uw bestelling ter plaatse, uiteraard kosteloos, door ons gemonteerd.

Is de maat niet naar uw wens? Geen probleem. Geef via het contact formulier uw gewenste maat door en wij sturen u zo snel mogelijk een offerte toe. Bellen mag natuurlijk ook.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Tuintafel Amsterdam 3.00 meter

twitterfacebook

WhatsApp Chat WhatsApp Chat