Tuintafel Baarn 4.00 meter

€ 1.080,00
Een royale tafel van 4 meter waar je met 12 personen heerlijk aan kunt zitten. U kunt kiezen uit verschillende mogelijkheden bij de tuintafel Baarn.

Onze tuintafel Baarn is een royale tafel met een lengte van 4 meter. Hier kunt u met 12 personen aan zitten. Ideaal voor een gezellige lunch of heerlijk diner in de tuin met vrienden of familie. U kunt kiezen uit verschillende mogelijkheden bij de Baarn tuintafel. De lengte is standaard 4 meter lang, maar u kunt kiezen uit verschillende breedtes.

U kunt ook kiezen uit verschillende onderstellen en natuurlijk verschillende afwerkingen. De afwerking is bepalend voor het uiterlijk en u kunt dus kiezen voor een stijl die past bij uw tuin en de rest van uw tuinmeubels. Een tuinbank staat erg leuk bij een grote tuintafel. U kunt de tuintafel Baarn dan ook bestellen met een tuinbank die er perfect bij past.

Bestellen bij Van Mourik gaat eenvoudig, veilig en snel. U kunt er voor kiezen uw bestelling te laten bezorgen. De kosten hiervoor zijn €50,-. Nadat uw bestelling is geplaatst nemen wij contact met u op om een afspraak te maken. Hierbij bespreken we of de bestelling in zijn geheel of als bouwpakket geleverd moet worden. In het laatste geval word uw bestelling ter plaatse, uiteraard kosteloos, door ons gemonteerd.

Is de maat niet naar uw wens? Geen probleem. Geef via het contact formulier uw gewenste maat door en wij sturen u zo snel mogelijk een offerte toe. Bellen mag natuurlijk ook.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Tuintafel Baarn 4.00 meter

twitterfacebook

WhatsApp Chat WhatsApp Chat