Tuintafel Delft 1.80 meter

€ 562,00
Een royale tafel van 1.80 meter waar je met 6 personen heerlijk aan kunt zitten.

De Delft tuintafel is onze kleinste tuintafel. Toch is de Delft niet klein te noemen, aangezien het een royale tafel van 1.80 meter is. U kunt hier met 6 personen aan zitten en is dus de ideale gezinstafel. De lengte is standaard 1.80 meter, de hoogte is 76 cm en de dikte van het tafelblad is 2.8 cm. U kunt echter in bovenstaand menu kiezen uit de verschillende breedtes. De tuintafel Delft wordt naturel geleverd.

Om uw tuinset helemaal af te maken kunt u ook tuinbanken bestellen die perfect passen bij de Delft tuintafel. U vinkt in bovenstaand dropdownmenu makkelijk aan welk type bank u wilt bijbestellen. In dit menu kunt u tevens aangeven welk onderstel u wilt en of u de tafel wil laten afwerken met of zonder verstek. Van Mourik levert tafels naar uw wens.

Bestellen bij Van Mourik gaat eenvoudig, veilig en snel. U kunt er voor kiezen uw bestelling te laten bezorgen. De kosten hiervoor zijn €50,-. Nadat uw bestelling is geplaatst nemen wij contact met u op om een afspraak te maken. Hierbij bespreken we of de bestelling in zijn geheel of als bouwpakket geleverd moet worden. In het laatste geval word uw bestelling ter plaatse, uiteraard kosteloos, door ons gemonteerd.

Is de maat niet naar uw wens? Geen probleem. Geef via het contact formulier uw gewenste maat door en wij sturen u zo snel mogelijk een offerte toe. Bellen mag natuurlijk ook.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Tuintafel Delft 1.80 meter

twitterfacebook

WhatsApp Chat WhatsApp Chat