Tuintafel Nieuwleusen 1.60 x 1.60

€ 852,00
Wilt u een royale vierkante tafel in uw tuin waar u met 8 tot 12 personen omheen kunt zitten? Dan is de Nieuwleusen tuintafel iets voor u!

Wilt u een royale vierkante tafel in uw tuin waar u met 8 tot 12 personen omheen kunt zitten? Dan is de tuintafel Nieuwleusen iets voor u! Deze tafel is verkrijgbaar in 1.60 x 1.60 meter of 1.20 x 1.20 meter. De tuintafel Nieuwleusen wordt naturel geleverd. Als meubelmaker en timmerman kan Van Mourik de tafel volledig naar wens opleveren.

U kunt bij uw bestelling dan ook kiezen voor verschillende opties voor de afmeting, de constructie van het onderstel en de afwerking. Ook kunt u een bijpassende bank laten maken met of zonder rugleuning. U creëert bijvoorbeeld een speels, maar modern effect als u aan twee zijdes stoelen plaatst en aan andere twee zijdes banken.

De levertijd is 2 weken, al kan dit in het hoogseizoen iets oplopen. Wij nemen sowieso binnen 24 uur na uw bestelling contact met u op om een afleverdatum en tijd af te spreken.

Bestellen bij Van Mourik gaat eenvoudig, veilig en snel. U kunt er voor kiezen uw bestelling te laten bezorgen. De kosten hiervoor zijn €50,-. Nadat uw bestelling is geplaatst nemen wij contact met u op om een afspraak te maken. Hierbij bespreken we of de bestelling in zijn geheel of als bouwpakket geleverd moet worden. In het laatste geval word uw bestelling ter plaatse, uiteraard kosteloos, door ons gemonteerd.

Is de maat niet naar uw wens? Geen probleem. Geef via het contact formulier uw gewenste maat door en wij sturen u zo snel mogelijk een offerte toe. Bellen mag natuurlijk ook.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Tuintafel Nieuwleusen 1.60 x 1.60

twitterfacebook

WhatsApp Chat WhatsApp Chat