Tuintafel Rotterdam 2.40 meter

€ 769,00
De tuintafel Rotterdam is een mooie royale tuintafel. Om de tuintafel Rotterdam volledig naar wens op te leveren kunt u kiezen voor verschillende opties.

De tuintafel Rotterdam is een mooie, royale tuintafel. Het is een rechthoekig model, maar heeft door zijn formaat van 2.10 bij 1.60 meter ook wat weg van een vierkante tafel. De tafel is geschikt voor 10 personen. Zo kunnen aan de lange zijde drie personen zitten en aan de andere zijde twee.

Om de tuintafel Rotterdam volledig naar wens op te leveren, kunt u kiezen voor verschillende opties. Zo kunt u in bovenstaand menu uw voorkeur wat betreft afmeting, onderstel constructie en afwerking aanklikken. Ook kunt u een bijpassende bank bestellen.

Bestellen bij Van Mourik gaat eenvoudig, veilig en snel. U kunt er voor kiezen uw bestelling te laten bezorgen. De kosten hiervoor zijn €50,-. Nadat uw bestelling is geplaatst nemen wij contact met u op om een afspraak te maken. Hierbij bespreken we of de bestelling in zijn geheel of als bouwpakket geleverd moet worden. In het laatste geval word uw bestelling ter plaatse, uiteraard kosteloos, door ons gemonteerd.

Is de maat niet naar uw wens? Geen probleem. Geef via het contact formulier uw gewenste maat door en wij sturen u zo snel mogelijk een offerte toe. Bellen mag natuurlijk ook.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Tuintafel Rotterdam 2.40 meter

twitterfacebook

WhatsApp Chat WhatsApp Chat