Tuintafel Zwolle 2.20 meter

€ 701,00
Een royale tafel van 2.20 meter waar je met 6 personen heerlijk aan kunt zitten.

Met zijn 2,20 meter is de tuintafel Zwolle ideaal voor gezinnen. Er kunnen namelijk 6 personen aan deze tafel zitten. De tafel is rechthoekig en verkrijgbaar in verschillende afmetingen. De lengte is standaard 2,20 meter, maar u kunt kiezen uit een breedte van 0,87 (standaard) of 1 meter (optioneel). De hoogte van de tafel is standaard 76 cm en de dikte van het tafelblad is 2,8 cm.

Naast de afmeting kunt u kiezen uit verschillende onderstellen (balken of planken) en een afwerking met of zonder verstek. Tevens kunt u ervoor kiezen om een bank erbij te laten maken. Een bank kan prettig zijn als u met kinderen aan tafel zit. Zij kunnen zo aanschuiven en gezellig naast elkaar zitten. U kunt kiezen uit een bank met of zonder leuning.

Bestellen bij Van Mourik gaat eenvoudig, veilig en snel. U kunt er voor kiezen uw bestelling te laten bezorgen. De kosten hiervoor zijn €50,-. Nadat uw bestelling is geplaatst nemen wij contact met u op om een afspraak te maken. Hierbij bespreken we of de bestelling in zijn geheel of als bouwpakket geleverd moet worden. In het laatste geval word uw bestelling ter plaatse, uiteraard kosteloos, door ons gemonteerd.

Is de maat niet naar uw wens? Geen probleem. Geef via het contact formulier uw gewenste maat door en wij sturen u zo snel mogelijk een offerte toe. Bellen mag natuurlijk ook.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Tuintafel Zwolle 2.20 meter

twitterfacebook

WhatsApp Chat WhatsApp Chat