Zadelkast

€ 786,00
Onze zadelkast is afgesloten met een deur en is daarom ideaal om spullen in op te bergen. De Van Mourik zadelkast is gemaakt van Douglas hout.

Een tuinkast is ideaal voor mensen met paarden. Hiervoor bieden we de speciale zadelkast aan. De zadelkast van Van Mourik is niet alleen handig, maar ook modern en stijlvol. Houten meubelen in de tuin zijn nu erg trendy en zo ook houten tuinkasten.

Onze zadelkast is afgesloten met een deur en is daarom ideaal om spullen in op te bergen. Spullen die u gebruikt voor het paardrijden of paardverzorging, zoals teugels, borstels en natuurlijk zadels. De zadelkast is dan ook voorzien van een stevige zadelsteun. De afmeting van de zadelkast is 1.90 x 0.87 x 0.58 meter, genoeg opbergruimte dus. Net als onze andere tuinmeubelen is de zadelkast gemaakt van Douglas hout. Dit type hout is duurzaam, sterk en onderhoudsvrij.

U bestelt de zadelkast veilig en snel bij Van Mourik. Deze wordt binnen twee weken volledig in elkaar aan huis afgeleverd. 

Is de maat niet naar uw wens? Geen probleem. Geef via het contact formulier uw gewenste maat door en wij sturen u zo snel mogelijk een offerte toe. Bellen mag natuurlijk ook.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Zadelkast

twitterfacebook

WhatsApp Chat WhatsApp Chat